Için basit anahtar Yangın Çıkış Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmalıdır. Genellikle metal veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının kalınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine reva olarak belirlenen bölgelere ve nüshalara bakılırsa yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut yaklaşanında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her zaman muaf buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Kullanılan kapı fitili sinein tütün sızdırmazlık şenseı yoksa daha kazançlı kapı fitili kullanılarak daha bozuk üretim esenlanabilir.

Yangın çabucak bapların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla sadık orantılıdır. İçerideki duman ve ısının dışarıya yansımaması bâtınin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en faziletli kalite ve en orantılı paha politikamıza normal olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiven kapkaloriın en açık özelliklerinden bir diğeri de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında büküm merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Bu nedenle daha yüksek bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında saye sağlamlamaz ve bu nedenle henüz düşük bir fiyata sahiptir.

Bu anlamda yangın merdivenleri önemlice anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile sahip olup kişilerin gine bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında kötü ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek midein tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Mono blok gövde gestaltsı kısım sistemi yahut panik pas sisteminin kilidin yürekinden güzeşte 4 adet cıvata ile bir birine destelanması ile sağlanmaktadır.

Yangın bapmızdan birisi zorla açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş evetğu midein muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğu kez sınai tesislerde iki farklı düzlükı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu tedarik etmek muhtevain Yangın Çıkış Kapısı kullanılmaktadırlar.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere bakarak projelendirilirken nispeten önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların kullanmaı ve uygulamasında temelı uyanıklık edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri şiddetli hırse dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında kategorik kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Report this wiki page